Somorjai Dóri

kozmetikus mester

17 éves korom óta tudom, hogy kozmetikus szeretnék lenni. Ez az életem során a legjobb döntések közé tartozott.

1996-ban végeztem kozmetikusként, majd általános testmasszázs bizonyítványt szereztem, amit később különböző kozmetikai masszázs tanfolyamokkal egészítettem ki.

Több professzionális kozmetikai termékkel is dolgoztam (High-Care, Gino, Sothys, Ilcsi) amíg 2000-ben a SHISEIDO prémium kozmetikumok első magyarországi szakembere lettem és egyedüliként Qi arc- és testmasszázs képesítést szereztem. Szakmai továbbképzéseim főként Düsseldorfban voltak.

2009-ben sikeres mester vizsgát tettem.

2015-től a HYAMATRIX termékek is megjelentek a palettámon és teljes körűen alkalmaztam a kezeléseket.

A PANAROM által megismerkedtem a francia aroma terápiával, az illóolajok hatásával a testre, a bőrre és a lélekre.

Nyitott vagyok a szakmai újdonságokra, anyagokra és technikákra, ezért a legfontosabb számomra a folyamatos szakmai fejlődés. A DERMALINE és az EGFOLOGY professzionális dél-koreai kezelései is ezáltal kerültek be a kedvenceim közé. Mindkét gyártó a K-beauty jeles képviselője. A FILLMED magas hatékonyságú savai egészítik ki a kezeléseimet.

Szolgáltatásaimat egy nagy hatásfokú IPL géppel tettem teljessé, amellyel arc és testkezelést is egyaránt lehet végezni.

Munkám során kiemelten figyelek vendégeim egyedi igényeire, tudván, hogy mindenkinek a személyre szabott szolgáltatás a leghatásosabb.

A kezelési időn túl is vendégeim rendelkezésére állok, legyen szó bőrápolási és smink tanácsadásról, vagy az otthoni termékek helyes alkalmazásáról.


A kozmetikai kezelésnek személyre szabottnak kell lennie.

Ami a trendek követéséről szól, és hogy megtaláld a saját harmóniád.

 Szívesen segítek neked is ebben.